Întrebări frecvente

Se permite spălarea jaluzelelor?

Materialul textil al jaluzelelor au o impregnare specială, datorită căreia acestea au proprietăți antistatice și praf-respingatoare. De aceea, ele nu necesită o curățare frecventă. Nu se recomandă spălarea lor, încât acest fapt poate duce la pierderea acestor calități. Pentru o curățare regulată, este suficient să aspirați jaluzelele la o putere minimă.

Există oare posibilitate de a înlocui ţesătura jaluzelelor verticale, fără de a schimba cornişa?

Noi rezolvăm această problemă în două moduri. Dumneavoastră ne aduceţi la magazin una din lamele şi noi producem numărul dorit de lamele de aceeaşi lungime din ţesătura, pe care o alegeţi din catalog sau pur şi simplu ne spuneţi înălţimea împreună cu cornişă şi numărul necesar de lamele.

Lucrați numai in Chișinau?

Echipele de montare, specialiștii de întreținere și service efectuează deplasări pe întreg teritoriu al Republicii Moldova. În acest caz Clientul urmează să achite cheltuielile de transport. Luarea măsurărilor, transportarea și instalarea în raza municipiului Chișinău sunt efectuate fără plată.

Dacă găurim cerceveaua ferestrei PVC la montarea jaluzelelor, nu se distruge oare hermetica?

Fereastră de plastic poate fi găurită. Mitul despre depresurizarea ferestrei a apărut, ca să sublinieze "lucrabilitatea" ferestrelor din plastic supra celor din lemn. Deschideţi fereastra şi vedeţi locurile cele, unde este montată furnitura la capăt - aceasta este ataşat prin şuruburi simple. Cerceveaua deja a fost găurită de producătorii ferestrei. Şi, apropo, în conformitate cu normele de producţie a ferestrelor din plastic, în ramele ferestrelor sunt făcute găuri de scurgerea apei. Dacă Vă uitaţi la ferestrele din PVC din afară, veţi putea vedea capace speciale, ce maschează găurile. Deci, nu Vă fie frică de depresurizare şi de pierderea căldurii din fereastra Dumneavoastră de plastic.

Este necesar de a chema meşterul? Doar e posibil de a lua măsuri desinestătător.

E posibil şi aşa, dar însăşi măsurarea are o mulţime de nuanţe (pervazul are înălţimi diferite, tavan neuniform, tavan suspendat, etc.), şi unii oameni confundă lăţimea şi înălţimea. Este foarte greu de a alege culoarea, nuanţa, textura materialului dorit, de asemenea, permanent se adaugă tipuri noi de materiale, care nu sunt pe site-ul nostru. Şi, deci, e mai bine de chemat meşterul. Vă sfătuim să nu renunţaţi la chemarea specialistului la domiciliu. 

Aveţi serviciu de livrare?

Dacă aţi venit să comandaţi jaluzele deja cu dimensiuni necesare, atunci după fabricare, le putem livra la Dumneavoastră acasă. Costul livrării în razele oraşului constituie 50 de lei, livrarea în punctele apropiate de locuit ale Chişinăului se negociază individual. Dacă comandați serviciile meșterului, livrarea va fi gratuită.

Care sint termenii de producere şi montare?

Producerea şi instalarea la fiecare comandă se precizează individual. De obicei 2-3 zile lucrătoare.

Faceţi reduceri la comanda mare?

Da, desigur avem reduceri, care depind de volum şi se descută în mod individual.